Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Το τσίρκο του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων γιορτάζει το πολυτεχνείο

Καδρόνια, κράνη, καπνογόνα υβρίστηκα συνθήματα προς την ΠΑΣΠ, συναγωνισμός μέχρι ξύλου για το ποιος θα μπει μπροστά στην πορεία του πολυτεχνείου και τα γραφεία της ΠΑΣΠ Ιωαννίνων κατεστραμμένα το πρωί.
Αυτά είναι μερικά στοιχεία του πολιτικού πολισμού που πρεσβεύουν οι «δήθεν» αριστεροί δήθεν πασπίτες που προτίμησαν φέτος να κατέβουν με μπλοκ νεολαίας πασοκ (πρώτη φορά στα Ιωάννινα). Οι «δημοκράτες αριστεροί» σύντροφοι πήραν τα καδρόνια τους και κατέβηκαν στην πορεία για να τιμήσουν την εξέγερση του πολυτεχνείου παρέα με τους ώριμους σε ηλικία πολιτικούς τους μπαμπάδες που χασκογελούσαν περήφανοι γιατι επιτέλους απέκτησαν κομμάτι στην ΠΑΣΠ Ιωαννίνων.
Όπως καταλαβαίνετε η πορεία από πλευράς εκπροσώπησης ΠΑΣΟΚ θύμιζε τσίρκο με το «αριστερό» κομμάτι της νεολαίας να βρίζει το blog της ΠΑΣΠ και ακριβώς πίσω τους η μισή νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων να ακούει και να σιγοντάρει.

Από την πλευράς μας να δώσουμε συγχαρητήρια για το show που δόθηκε από πλευράς ΠΑΣΟΚ σε αυτή την επέτειο… μπορεί πολιτικά το ΠΑΣΟΚ και η Νεολαία να παραπαίει στο νομό όμως όταν έρθουν οι εκλογές ο κόσμος των Ιωαννίνων θα αναγνωρίσει την προσπάθεια του «αριστερού» ΠΑΣΟΚ και θα το τιμήσει με την ψήφο του, εκεί βασίζονται πλέον όλοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: