Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Πανικός στη Χαριλάου Τρικούπη !!!!!!!!!!

Σε πανικό και αγανάκτηση τα στελέχη της Χ. Τρικούπη μετά την συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη όπου αναφέρει πως προτίμα «να έρθει ο πολιτικός μας αντίπαλος με ισχυρή κυβέρνηση, από το να πέσουμε σε ακυβερνησία.»

«Μετά τα τελευταία καλά για το ΠΑΣΟΚ γκάλοπ και την σιγουριά για νίκη μας στις εκλογές η ΝΔ ξεκίνησε τον βρώμικο πόλεμο βάζοντας τον γκαντέμη να μας δίνει ευχές» δήλωσε στέλεχος του κινήματος σε συνεργάτη μας και τόνισε πως το κίνημα θα απαντήσει στην πρόκληση της Δεξιάς δυναμικά «ήδη παραγγείλαμε 4,5 τόνους σκόρδα σε μορφή αρμαθιάς τα οποία τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν από πάνω μέχρι κάτω στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ»

Επίσης σε κάθε βουλευτή μέλος αλλά και φίλο του κινήματος που το επιθυμεί θα δοθεί ειδικό φυλακτό φτιαγμένο στο χέρι από 33 παρθένες καλογριές γνωστής μονής της Β. Ελλάδος (το όνομα της μονής δεν αναφέρεται γιατί ζούμε σε καιρούς που τα μοναστήρια καίνε κόσμο).

Τέλος στην περίπτωση που το επόμενο γκάλοπ δεν δείχνει το κίνημα μπροστά συζητήθηκε η πρόταση μέλους του Εθνικού Συμβουλίου για ευχέλαιο τόσο στα γραφεία της Χ.Τ. όσο και σε όλες τις νομαρχιακές, δημοτικές και τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη τη χωρά.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής του Κ. Μητσοτάκη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: